29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Suigračice našoj Beti u svlačionici u Solunu priredile rođendansko iznenađenje!

1 min read
Beta je, naime, iako tako ne izgleda ni najmanje, jučer proslavila svoj 32. rođendan. Iz Osijeka je otišla još '12. godine, a nižući nakon ŽOK-a vrhunsku odbojkašku karijeru

Foto: Instagram (screenshot)

– Zahvala za sve ljude u mom životu s kojima se osjećam voljeno i koji su mi današnji dan učinili predivnim… Volim vas – napisala je osječka odbojkašica Beta Dumančić na Instagramu, dijeleći fotografiju i video iznenađenja u svlačionici koje su joj priredile njezine suigračice u solunskom Arisu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Beta je, naime, iako tako ne izgleda ni najmanje, jučer proslavila svoj 32. rođendan. Iz Osijeka je otišla još ’12. godine, a nižući nakon ŽOK-a vrhunsku odbojkašku karijeru preko Clemson sveučilišta u Južnoj karolini u SAD-u, preko rumunjskog, poljskog i njemačkog angažmana, do igranja za talijanski Bergamo, rumunjski Dinamo Bukurešt, sada grčki Aris iz Soluna.

Sjajnu odbojkašicu, hrvatsku reprezentativku, srednju blokericu, suigračice su dočekale s tortom, balonima…, a zapjevala se i ‘Happy birthday…’ Inače, bilo je to nakon treninga, jer djevojke Arisa utakmicu igraju danas u 18 sati. Pa nek’ pobjede Beti za rođendan.

Pogledajte video…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: Instagram (screenshot)