24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Nekome je sinoć prisjelo čišćenje! Vatrogasci u Osijeku ‘fleksom’ vadili prst iz sifona…

1 min read
- Zaglavljen prst u sifonu, Osijek, 3.4.'24. - objavili su sinoć i osječki vatrogasci, dijeleći nekoliko fotografija...

Sjekli su prstenje do sada, više puta, otvarali vrata… razne i nebrojene su intervencije za vatrogascima Osijeka, ali ova jučerašnja ‘pobijedila je’ prethodne. Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije primio je poziv da osobi u Osijeku treba pomoć, a na intervenciju su izašli vatrogasci javne vatrogasne postrojbe iz Osijeka. I imali što vidjeti po dolasku na mjesto intervencije. Osobi je zapeo prst u sifonu, odnosno odvodu tuš kade. Vatrogasci Osijeka imali su tehničku intervenciju u kupatilu stana u Osijeku, objavili su iz Centra 112. Ali…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zaglavljen prst u sifonu, Osijek, 3.4.’24. – objavili su sinoć i osječki vatrogasci, dijeleći nekoliko fotografija, a gdje ih GDPR priječi od objave više informacija, odnosno gdje je to bilo u Osijeku, je li muška ili ženska osoba, je li prst noge ili ruke, ako je netko nešto za vrijeme ili poslije tuširanja čeprkao/la.

Uostalom, ogledajte kako je brusilica radila u kupaonici u Osijeku… A sigurno nikome nije bilo lako ovo ‘podnijeti’, bez obzira je li muška ili ženska osoba.

Pa ipak, kako neslužbeno doznajemo, nije to bilo za vrijeme tuširanja, nitko nije bio u neugodnom položaju, makar bi i to bilo i ljudski i životno, već je riječ o čišćenju sifona.

Pogledajte galeriju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: JVP Osijek (screenshot)