16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pucnjava iz vatrenog oružja na širem području Osijeka! U kući nađeno još – pištolj, tri puške…

2 min read
- Uz navedeno pronađena je i oduzeta jedna zračna puška, jedna prazna puščana patrona, jedanaest čahura te nekoliko drobilica od  kojih se u jednoj nalazila manja količina marihuane.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

– Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 46-godišnjak počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i prekršaj iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga – objavila je jutros policija iz Osijeka, pojašnjavajući što se dogodilo u subotu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Naime, policijski službenici II. policijske postaje Osijek 6. travnja zaprimili su dojavu da se iz smjera vikendica na širem području Osijeka čuju pucnjevi iz vatrenog oružja. Izlaskom na mjesto događaja dojava je potvrđena te je utvrđeno da je 46-godišnjak ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

– Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 46-godišnjak tijekom koje je pronađen i uz potvrdu oduzet jedan pištolj i tri puške te više komada raznog streljiva za koje je 46-godišnjak posjedovao oružane listove.

– Uz navedeno pronađena je i oduzeta jedna zračna puška, jedna prazna puščana patrona, jedanaest čahura te nekoliko drobilica od  kojih se u jednoj nalazila manja količina marihuane.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku dok mu je zbog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izdan prekršajni nalog – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)