15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Traži se sve, od 3-godišnje srednje do VSS-a… Evo nekoliko poslova…

3 min read
Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna!

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine i spremnost za rad u smjenama. Nude se ugovor putem agencije za privremeno zapošljavanje, mogućnost rada od kuće nakon stjecanja određenog iskustva, mjesečni bonusi, simpa nadoplata svaki mjesec te motivirana ekipa i fleksibilni smjenski rad. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja i video/audio montažera (m/ž). Mjesto rada je ured u Zagrebu, teren u Hrvatskoj i drugim zemljama Europe, te rad od kuće prema dogovoru i potrebi. Posao uključuje video snimanje na terenu i u studiju, obradu snimljenih materijala, montažu i demontažu audio i video opreme, pripremu scene te druge zadatke povezane s djelatnošću tvrtke. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Tvrtka KRISTAL nalazi se u Črnkovcima, Osječko-baranjska županija, i traži Pomoćnog radnika (m/ž) za poslove pjeskarenja. Radno iskustvo nije važno, a razina obrazovanja može biti osnovna škola nižih razreda, završena osnovna škola ili srednja škola od 3 godine. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Tvrtka MONTE-MONT d.o.o. traži 10 Tesara (m/ž) za rad u Osijeku. Posao je na određeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola i minimalno 3 godine iskustva. Posao uključuje obradu drvenih elemenata i ugradnju istih u zgrade. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Obrt za ugostiteljstvo “BOTA” traži jednog Konobara (m/ž) za rad u pizzeriji Verona u Đakovu. Posao je na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme. Potrebna je srednja škola. Smještaj nije osiguran, a prijevoz se ne nadoknađuje. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u kontinentalnoj Hrvatskoj na više lokacija. Posao uključuje rad na blagajni, izlaganje robe te pružanje izvrsne usluge kupcima. Zahtjevi uključuju srednju stručnu spremu i poželjno radno iskustvo. Nudi se organizirane obuke, bonusi, mogućnost dodatne zarade i napredovanja, smještaj za rad na drugim lokacijama te različite pogodnosti. Prijavite se putem linka do 18.4.2024.

Hering d.d. traži Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Posao uključuje obavljanje poslova stručnjaka zaštite na radu II. stupnja. Uvjeti uključuju VSS (tehnički smjer), 2 godine radnog iskustva u zaštiti na radu, položen stručni ispit za stručnjaka zaštite na radu II. stupnja, vozačku dozvolu B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži osobu za poziciju Operatera / Blagajnika u automat klubu (m/ž) u Čepinu. Posao uključuje komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima za igre na sreću te vođenje evidencija. Nije potrebno prethodno radno iskustvo, ali će se iskustvo rada s gostima smatrati prednošću. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

EMSO e-mobility solutions d.o.o. traži 2 Radnika za montažu solarnih elektrana (m/ž) s iskustvom u radu na visini. Posao uključuje stalni radni odnos, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Zahtijeva se spretnost, zdravstvena sposobnost, timski rad te minimalna srednja školska sprema. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)