24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vatrogasci spašavali osobu na autocesti nedaleko od Jagodnjaka!

2 min read
Kako govori za OsijekExpress jutros glasnogovornica PU OBŽ, do prometne nesreće došlo je nedaleko od Jagodnjaka, da je obavljen očevid prometne nesreće u kojoj je sudjelovala jedna osoba.

Foto: OsExp & Pixabay (ilustracija)

Vatrogasci Belog Manastira i Jagodnjaka jurili su jučer ujutro na tehničku intervenciju spašavanja osobe iz automobila na autocesti A5, na Slavonici, sve zbog prometne nesreće na 13. kilometru, objavio je jutros Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije u sažetku informacija za posljednja 24 sata, a iz Policijske uprave osječko-baranjske doznajemo kako je jedna osoba u prometnoj nesreći teško ozlijeđena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako govori za OsijekExpress jutros glasnogovornica PU OBŽ, do prometne nesreće došlo je nedaleko od Jagodnjaka, da je obavljen očevid prometne nesreće u kojoj je sudjelovala jedna osoba, a da ćemo odgovor na upit o kvalifikacijama i uzroku nesreće dobiti po dovršetku izvješća.

– Na autocesti A5, između Osijeka i Belog Manastira, u blizini Jagodnjaka, jučer oko osam sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Tridesetogodišnjak je upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka iz smjera sjevera prema jugu, odnosno prema Osijeku, a u blizini Jagodnjaka u desnom zavoju izgubio je nadzor nad vozilom zbog čega je sletio s kolnika, udario u zaštitnu ogradu, a potom sletio u odvodni kanal. Putnika u vozilu nije bilo. Sigurnosni pojas je korišten. Izuzeta je krv i urin radi analize. Vozaču je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je zbog teških tjelesnih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača slijede odgovarajuće prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – stoji u osgovoru policije OsijekExpressu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, u posljednja 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i jednom ozlijeđenom osobom. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, gdje je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede,  a jedna prometna nesreća dogodila se na području Đakova.

Foto: OsExp & Pixabay (ilustracija)