27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bjelica ljutit nakon Augsburga: “Sve što čitam je da smo sigurni, to je problem, jer i igramo tako…”

2 min read
Sljedeća utakmica im je kod kuće protiv Bayerna.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Pixabay (ilustracija)

Union Berlin je na 13. mjestu Bundeslige. Tek 16. pozicija vodi u doigravanje, a relegacijske su posljednje dvije pozicije. Otkako je Osječanin Nenad bjelica došao u klub, berlinski Union se izvukao iz ‘zone ispadanja’, kada bi se računali bodovi i prvenstvo samo od njegovog dolaska, Neno i Union su na 7.-8. mjestu Bundeslige, ali… – posao još nije gotov. I osječki trener je ljut nakon još jednog poraza.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izgubili su jučer u utakmici 29. kola njemačke Bundeslige 2:0 na gostovanju kod Augsburga. – Uključeni smo u borbu za ostanak. Onaj tko to ne razumije nema što raditi u Unionu. Sve je na kocki, radi se o egzistenciji. Ovaj klub mora ostati u Bundesligi, svi to moraju shvatiti. To im mora ući u glavu – rekao je Bjelica nakon utakmice, piše Index.hr, dodajući da je tu mislio na igrače, medije, sve…

– Ovo što govorim nije upućeno samo momčadi. Mnogi mediji kao da nisu svjesni da smo u borbi za ostanak. Sve što čitam je da smo u sigurnoj zoni na ljestvici. To je problem jer i igramo da kao da smo mirni. Tako se ponašamo pred golom suparnika. Imamo priliku za udarac, ali pokušavamo igrati kao da smo Barcelona. To rade momčadi koje nemaju razloga za brigu, ali mi smo u žestokoj borbi za ostanak u ligi. To moraju svi shvatiti – rekao je Bjelica, piše Index.hr.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sljedeća utakmica im je kod kuće protiv Bayerna.

Foto: OsijekExpress.com 8arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)