24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Od ujutro se mijenja autobusna trasa Višnjevac-Zeleno polje! Evo kako…

2 min read
- Navedeno preusmjerenje važi do završetka radova (planirano je 7 radnih dana), a ovisi o vremenskim uvjetima. Mole se putnici za razumijevanje - zaključuju iz GPP-a.

– Od četvrtka 18. travnja 2024. godine zbog izvođenja radova na frezanju i asfaltiranju sjevernog dijela kolnika u Ulici Europske avenije, predviđena je zabrana prometa za sva vozila u smjeru zapad – istok krajnjom južnom prometnom trakom, na dionici od raskrižja s Ulicom kardinala A. Stepinca do Ulice Franje Kuhača. U smjeru od Ulice Franje Kuhača do raskrižja s Ulicom kardinala A. Stepinca prometovanje vozila će biti organizirano jednosmjerno u smjeru istok – zapad – objavili su iz GPP-a, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– S tim u svezi GPP je u obvezi izmjestiti dio trase tramvajske linije T1 (voze autobusi) u smjeru Višnjevac – Zeleno polje prema sliedećem: iz Ulice Hrvatske Republike – produžava preko Gajevog trga – Ulicom Vukovarska cesta – lijevo Ulicom kneza Trpimira – desno Ulica Europske avenije do Zelenog polja. Na ovako izmještenoj trasi koriste se raspoloživa zamjenska autobusna stajališta Gajev trg jug i stajalište Zagrebačka ul. jug, uz istovremeno privremeno ukidanje stajališta: Sakuntala park istok, Ul. kardinala A. Stepinca jug, Dom zdravlja jug i Tvrđa jug.

– Promet na T1 liniji od Zelenog polja prema Višnjevcu je prema važećoj regulaciji: iz Ul. Europska avenija – lijevo u Ul. Stjepana Radića – desno Ul. Hrvatske Republike – lijevo Županijska ul. – desno Gundulićeva ul. i dalje po trasi linije do Višnjevca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Navedeno preusmjerenje važi do završetka radova (planirano je 7 radnih dana), a ovisi o vremenskim uvjetima. Mole se putnici za razumijevanje – zaključuju iz GPP-a.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & GPP, Facebook (screenshot)