24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Teška prometna nesreća jutros u Slavoniji! Vatrogasci uklanjali vrata vozača…

1 min read
...do zaključenja očevida policija i sutrašnjeg izvješća, uzrok i okolnosti prometne nesreće nisu poznate, no iz objave vatrogasaca jasno je kako su spašavali osobu koja je prevezena u bolnicu.

Fotografije svjedoče teškoj prometnoj nesreći, zacijelo prevrtanju vozila, sudeći po oštećenjima na vozilu, a i zračni jastuk je otvoren. Pa ipak, do zaključenja očevida policija i sutrašnjeg izvješća, uzrok i okolnosti prometne nesreće nisu poznate, no iz objave vatrogasaca jasno je kako su spašavali osobu koja je prevezena u bolnicu. Naime…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jutros u 8:52 sati, svjedoče iz DVD-a Brestovac na Facebooku, primili su dojavu dojavu o prometnoj nesreći između naselja Daranovci i Zakorenje.

– Na intervenciju smo izašli s tehničkim i navalnim vozilom te 5 vatrogasaca. Uz pomoć hidrauličnog alata smo uklonili vozačeva vrata te omogućili pristup ozljeđenoj osobi i pomogli osoblju Hitne medicinske pomoći u pripremi za transport ozljeđene osobe – naveli su vatrogasci, svjedočeći kako je intervencija završena u 10 sati.

Pogledajte fotografije…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: DVD Brestovac, Facebook (screenshot)