5. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pannonian Rock Festival u Osijeku! Dolaze i američki ‘death metal’ velikani…

2 min read
- Američki death metal velikani -Jungle Rot nastupit će u Zagrebu (Hard Place) datuma 23.07. zajedno sa Sage (Zg) i Users (Slo) što će ujedno biti i zagrijavanje za festival.

– Pannonian Rock Festival dodao je nova sjajna imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. kolovoza na popularnoj lokaciji-Katakombe u Osijeku. Najpoznatiji hrvatski metal bend Manntra iz Umaga će nastupiti za domaću publiku na jednom od rijetkih koncerata koje sviraju u Hrvatskoj nakon uspješnih koncerata u Zagrebu i Beogradu – objavio je organizacijski tim Pannonian Rock Festivala, dodajući i druge zanimljivosti ususret održavanju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Jedan od najutjecajnijih funeral doom bendova-norveški Funeral također je jedan od novih imena  Pannonian Rock Festivala zajedno sa grčkim W.E.B. (Metal Blade Records) i Drama Noir te španjolskim death metal bendom Murdery.PRF i ove godine ima raznovrstan program sa gostima iz cijelog svijeta, već od ranije su najavljeni poljski velikani-Vader, brazilska Nervosa ali i domaće snage: Đubrivo iz Splita koji godinama nisu nastupali u Slavoniji, varaždinski Cold Snap, domaćini iz Osijeka War-Head, jedan od pionira thrash metala na ovim prostorima-Evil Blood, beogradski Infest i mnogi drugi.

– Američki death metal velikani -Jungle Rot nastupit će u Zagrebu (Hard Place) datuma 23.07. zajedno sa Sage (Zg) i Users (Slo) što će ujedno biti i zagrijavanje za festival.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Posjetitelji koji nisu iz Osijeka mogu provjeriti hotelski smještaj na našoj internet stranici te dobiti popust. HŽ Putnički Prijevoz i ove godine osigurava popust od 40% za posjetitelje festivala. Prostor za kampiranje i parking su također dostupni zajedno sa toaletima i tuševima a u blizini je i prelijepa plaž Kopakabana kao i bazeni pa ne zaboravite kupaće kostime!

– Limitirani broj Early-Bird ulaznica će biti dostupan od 25.04. do 10.05. na internet stranici festivala po cijeni od 72 € nakon čega se ulaznice do početka festivala mogu kupiti po regularnoj cijeni. Link za ulaznice : www.pannonian-fest.com/buy-tickets – objavili su organizatori

Foto: Pixabay (ilustracija)