6. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Svađa je počela na poslu, na rođendan ubijenog! 22-godišnjem Ukrajincu jučer određen pritvor!

1 min read
...a svađa između njih, doznaje se, počela je istog dana, na rođendan ubijenog. Posvađali su se još na poslu zbog čega su pušteni kući ranije.

Potvrđena je, objavila je jučer policija, sumnja da je kazneno djelo ubojstva počinio 22-godišnji ukrajinski državljanin, dok se tri osobe (strani državljani) ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu. Naime, jučer je osumnjičeni Ukrajinac nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu prebačen na Županijski sud u Slavonskom Brodu gdje mu je određen jednomjesečni pritvor. Osumnjičen je da je u utorak, u unajmljenoj kući, ubio 47-godišnjeg sunarodnjaka, objavljeno je. Tijekom ispitivanja branio se šutnjom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, ubijeni i okrivljeni su bili radnici tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila d.d.. Živjeli su svi skupa u unajmljenoj  kući u središtu grada, a svađa između njih, doznaje se, počela je istog dana, na rođendan ubijenog. Posvađali su se još na poslu zbog čega su pušteni kući ranije.

– U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je 25. travnja 2024., nakon primitka kaznene prijave Policijske uprave brodsko-posavske protiv državljanina Ukrajine (2002.), provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog osumnjičenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona – objavio je DORH i nastavio…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 22-godišnjak 23. travnja 2024., između 12.00 i 15,05 sati, u unajmljenom stanu u Slavonskom Brodu, usmrtio državljanina Ukrajine (1977.) – objavio je DORH.

Foto: Pixabay (ilustracija)