12. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Svečano, ‘gala’! Otvorena poliklinika Sara! Ginekologija i neinvazivna estetska medicina na jednom mjestu!

2 min read
Pokraj svih prelijepih žena, svečanost otvorenja 'ukrasila' je svojim dolaskom i Lucija Begić, hrvatska 'missica', Zagrepčanka ličkih korijena, koja je u Mumbaiju na 71. izboru za Miss svijeta u ožujku ove godine osvojila titulu Miss sporta svijeta 2024.

Elegantno, odmjereno, svečano, ‘gala’ je bilo otvorenje nove poliklinike u Osijeku, a koja će damama pružiti vrhunske usluge ginekologije i neinvazivne estetske medicine. Poslije Zagreba, poliklinika Sara otvorila je u subotu vrata i u Osijeku, na uglu Ružine i Zadarske ulice, u Zadarskoj 33, u centru Osijeka. – Ovo je bila želja za povratkom u rodni grad i voljenu Slavoniju i želja da se  brinem za zdravlje i ljepotu žena u Osijeku i regiji… – rekla je na otvorenju ugledna stručnjakinja i vlasnica poliklinike dr. Sandra Kovačević. – Bit će ovo i holistički pristup ženskoj dobrobiti – dodala je u trenutku dok je više desetina klijentica čekalo na otvorena vrata i razgledavanje ordinacija gdje će stručnom rukom biti vođena briga o njihovom zdravlju i izgledu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Inače, kako rekosmo, dr. Sandra Kovačević rođena je u Osijeku, a od jučer se vraća rodnom gradu proširenjem djelatnosti i na istok Hrvatske, kamo donosi, uz svoje suradnike, bogato znanje specijalizirano za ginekologiju i opstetriciju, kao i višegodišnje iskustvo u području estetske medicine. – Bila je to i emocionalna odluka, ne samo poslovna, odluka i želja donijeti svoje znanje i iskustvo, omogućiti ženama vrhunsku medicinsku skrb i tretmane bez potrebe putovanja – dometnula je Sandra Kovačević, dr. med., spec. ginekologije i porodništva, stručnjak za neinvazivnu estetsku medicinu.

Inače, na otvorenju nije manjkalo ni ljepote, ni mladosti. Pokraj svih prelijepih žena, svečanost otvorenja ‘ukrasila’ je svojim dolaskom i Lucija Begić, hrvatska ‘missica’, Zagrepčanka ličkih korijena, koja je u Mumbaiju na 71. izboru za Miss svijeta u ožujku ove godine osvojila titulu Miss sporta svijeta 2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD FOTOGRAFIJA


Otvorenje poliklinike ne ide bez darova. Za nove klijente u Osijeku, poliklinika je pripremila ekskluzivnu ponudu – 20% popusta na odabrane tretmane do kraja lipnja ove godine. A ponuda je zaista bogata, iz koje izdvajaju – Neuvia (1ml) za prirodan sjaj kože, Botox (50 jedinica) za svjež i mladolik izgled, ginekološki pregled, PAPA test i ultrazvuk (rezultat PAPA testa dostupan u roku od 2 do 3 dana)…

Dr. Kovačević je polikliniku u Zagrebu otvorila prije 7 godina, znanjem ginekologije i estetske medicine, stvorila sinergiju, razvijajući istu tijekom svoje karijere. – Sada, s ponosom naš brend donosim u Osijek, kako bih bila bliže ženama iz svog kraja koje su mi vjerne klijentice već dugi niz godina – rekla je dr. Kovačević na otvorenju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD FOTOGRAFIJA


Za više informacija i zakazivanje termina, kontaktirajte Polikliniku putem web stranice, kao i preko profila društvenih mreža FB, IG, svakako na telefone +385 (1) 4440 275 i +385 (1) 3770 527.

Pogledajte fotografije s otvorenja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Foto: OsijekExpress.com