20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Noćas, drama…! Policajac ozlijeđen, probijene dvije rampe…!?

2 min read
...pokušavajući pobjeći, dodaje SBOnline, nepoznati vozač je ozlijedio policijskog službenika. - U tijeku je kriminalističko istraživanje... - rečeno je portalu iz PU...

UPDATE, 29.4.’24. u 16:30 sati – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su u nedjelju 28. travnja tijekom nadzora državne granice uočili i zaustavili dva osobna automobila u kojima su se nalazili strani državljani koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku – javlja policija i nastavlja…

– Automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka upravljao je 36-godišnji državljanin Tunisa s dozvolom boravka Republike Francuske dok je automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao 53-godišnji pakistanski državljanin koji također posjeduje dozvolu boravka Republike Francuske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dvojica navedenih vozača su uhićeni zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojega slijedi podnošenje odgovarajućih prijava.

– Prilikom postupanja policijskih službenika na mjesto događaja stigao je i vozač trećeg automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, koji se uočivši policijske službenike okrenuo i žurno udaljio. Pritom je prošao kroz naplatnu postaju Lužani, oštetio rampu i ozlijedio policijskog službenika. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje na pronalasku navedenog vozača i utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prema stranim državljanima postupano je prema Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)

— — — — — — — — — — — — — — — — — —

RANIJA INFORMACIJA – Više će informacija, zacijelo, biti poznato kasnije, no portal SBOnline doznaje, za sada, kako se noćas odvijala prava drama kod Lužana, kod naplatnih kućica, odnosno na izlazu s autoceste, a što im je javio netko od putnika. Naime, bježeći od policijska službenika, vjeruje se, jedno je vozilo i nepoznati vozač probio rampu na naplatnim kućicama, prvo na ulazu, a onda i na izlazu s autoceste, kod Lužana.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nadalje, pokušavajući pobjeći, dodaje SBOnline, nepoznati vozač je ozlijedio policijskog službenika. – U tijeku je kriminalističko istraživanje… – rečeno je portalu iz PU BPŽ, a nakon kojeg će biti poznato više detalja o samom događaju, okolnostima i uzroku…

Foto: Pixabay (ilustracija)