16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Osječka policija ‘skidala’ preinačena vozila sa ceste, a ‘pala’ je i ova ‘šklopocija’…

1 min read
Policija će i ubuduće svakodnevno nadzirati prometnice kako bi se zadržalo povoljno stanje javnog reda i mira, kao i sigurnosti u prometu u našoj županiji - objavili su.

– Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske proveli su pojačani nadzor prometa u cilju suzbijanja prekršaja u prometu. Zbog preinaka ispušnog sustava 30. travnja iz prometa je isključen jedan osobni automobil za koji je izvanrednim tehničkim pregledom utvrđeno da je na vozilu obavljena preinaka koja nije odobrena i dopuštena, odnosno vlasnik je na vozilo ugradio uređaj za pojačavanje zvuka ispušnog sustava – objavila je osječka policija, ali dodala i jednog ‘šampiona šklopocija’…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Na autocesti A5, Policijska uprava osječko-baranjska u suradnji s Centrom za vozila Hrvatske i Mobilnom stanicom za tehničke preglede vozila provela je nadzor teretnih vozila. Obavljenim nadzorom na 11 teretnih vozila utvrđeni je devet većih i dva opasna nedostatka. Zbog opasnih nedostataka na vozilima dva vozila su isključena iz prometa te su oduzete registarske pločice. Policija će i ubuduće svakodnevno nadzirati prometnice kako bi se zadržalo povoljno stanje javnog reda i mira, kao i sigurnosti u prometu u našoj županiji – objavili su.

Pogledajte fotografije…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: PU OBŽ (screenshot)


Facebook Comments