20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Krenule pripreme za kupališnu sezonu! Određene su lokacije za osvježenje i za sladoled na Kopiki!

2 min read
Sam natječaj nama, za potrebe ovog teksta i nije nasušno važan, ne njegovi ekonomski i pravni elementi, već pozicije, kao i otvaranje ponuda, što datumski sugerira da se ne želi odveć čekati, da bi kupališna sezona mogla i brže.

Počele su, kako bi rekao Gobac iz Psihomodo Popa, draga nacijo, pripreme za novu kupališnu sezonu. Istina, zadnja dva dana baš nisu naoko motivirajuća, jer vrte se oblaci iznad nas, ali već sutra bit će sunčanije i kupanje će svima pasti na pamet, a posebno kada krenu vrućine za mjesec i nešto. Stoga je Grad Osijek objavio dva natječaja, za zakup dijelova zemljišta s montažnim kućicama na prostoru Kopike, kao i za zakup dijelova zemljišta radi postavljanja ledenica za prodaju sladoleda.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sam natječaj nama, za potrebe ovog teksta i nije nasušno važan, ne njegovi ekonomski i pravni elementi, već pozicije, kao i otvaranje ponuda, što datumski sugerira da se ne želi odveć čekati, da bi kupališna sezona mogla i brže. Naime, sve kondicije natječaja moguće je naći na mrežnim stranicama Grada Osijeka, ali za nas je važno sada znati da će to biti dvije montažne kućice na Kopiki, što je razvidno i iz slike i ilustracije ispod teksta, kao i dvije ledenice sa sladoledom. Bit će to za sladoled lokacija s južne strane bazenskog kompleksa uz ulaz i lokacija sa sjeverne strane bazenskog kompleksa uz nogostup koji spaja ‘vodeni bar’ i olimpijski bazen.

Otvaranje ponuda obavit će se javno već za 10-ak dana, točnije 20. svibnja, što znači da Grad Osijek ne želi dočekati vruće dane nespreman za otvaranje Kopike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Evo gdje su pozicije za osvježenje…

Foto: Grad Osijek (arhiva, screenshot)