14. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija je u potrazi za bjeguncem! Nepoznati vozač udario mališana i pobjegao…

2 min read
Razumije se, za trajanja očevida policijski službenici tragaju za bjeguncem.

UPDATE, 19.5.’24. u 9:20 sati – U subotu 18. svibnja 2024. oko 18.50 sati u mjestu Stari Brestovac na raskrižju Ulice Stari Brestovac i odvojka iste ulice, devetogodišnje dijete koje je upravljalo biciklom bez zaštitne kacige, nije propustilo vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska te je udarilo prednjim dijelom bicikla u desnu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 75-godišnji vozač – objavila je policija danas, a nastavno na vijest koju su jučer o ozlijeđenom djetetu objavili svi mediji, kao i da je vozač otišao…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Nakon prometne nesreće vozač se zaustavio i zadržao do dolaska djetetove majke, a zatim je napustio mjesto događaja, a da nije obavijestio policiju, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola od 0,62 promila.

– U prometnoj nesreći dijete je lakše ozlijeđeno i slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

— — — — — — — — — — — — — — — — —

SINOĆNJA NEPOTPUNA INFORMACIJA – U mjestu Brestovac, oko 19 sati došlo je do prometne nesreće, do naleta osobnog vozila na dijete. Vozač/ica i vozilo su se udaljili s mjesta nesreće, doznaje se, a dijete je prevezeno u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


U ovom trenutku je u tijeku očevid, više će informacije biti dostupno kasnije, nakon očevida i priopćenja policije. Razumije se, za trajanja očevida policijski službenici tragaju za bjeguncem.

Foto: Pixabay (ilustracija)