21. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđena putnica u vozilu na autocesti! Jedan auto je sustigao drugi…

1 min read
- U prometnoj nesreći 75-godišnja putnica u osobnom automobilu njemačkih registarskih oznaka zadobila je teške tjelesne ozljede.

– Jučer, 21. svibnja oko 16,25 sati na autocesti A3 kod čvora Županja, 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka desnom prometnom trakom u smjeru Lipovca – objavila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Uslijed nedržanja razmaka iza vozila iza kojeg se kreće, sustigao je i udario prednjim dijelom u osobni automobil splitskih registarskih oznaka kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 69-godišnji vozač iz Solina. Nakon udara, automobil njemačkih registarskih oznaka slijeće s ceste udesno na zelenu površinu i zaustavlja se na žičanoj ogradi.

– Obavljenim alkotestiranjima obojice vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

– U prometnoj nesreći 75-godišnja putnica u osobnom automobilu njemačkih registarskih oznaka zadobila je teške tjelesne ozljede.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 55-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: PU VSŽ (screenshot)