22. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još jedna teška večer iza vatrogasaca! Kada se ‘spustila kiša’ krenuli pozivi Centru 112!

2 min read
Uslijed jake kiše na područje Osječko-baranjske županije u vremenu od 20,50 do  22,45 sata vatrogasci su izašli na intervencije ispumpavanja vode iz podruma i sklanjanja stabla s prometnice...

Još je jedna teška večer iza vatrogasaca. Županijski Centar 112 Osječko-baranjske županije javlja o nizu intervencija i poziva, a nakon što je i sinoć pala jaka kiša. Štoviše, dio se intervencija odnosio i na sanaciju štete prethodnog dana. Uglavnom, Osijek i okolica imali su zahtjevna dva dana.

– Uslijed jake kiše na područje Osječko-baranjske županije u vremenu od 20,50 do  22,45 sata vatrogasci su izašli na intervencije ispumpavanja vode iz podruma i sklanjanja stabla s prometnice – javili su uvodno, a niz nabrajanja nije nimalo kratak…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Vatrogasci DVD-a Đakovo imali su 15 intervencija ispumpavanja vode iz podruma, vatrogasci DVD-a Našičko Novo Selo jedna intervencija ispumpavanja vode iz podruma dok su vatrogasci Donjeg Miholjca uklanjali stablo s prometnice u Miholjačkom Poreču. Ostale vatrogasne intervencije odnosile su se na saniranju šteta od nevremena koje se dogodilo 21.05.2024. god.

– Vatrogasci Belog Manastira – tehnička intervencija ispiranja prometnice i nogostupa u Belom Manastiru. Vatrogasci Čeminca – tehnička intervencija ispumpavanja vode kod dječjeg vrtića u Čemincu. Vatrogasci Karanca – tehnička intervencija uklanjanja srušenog stabla sa ograde i dijela krovišta u Karancu. Vatrogasci Osijeka – tehnička intervencija uklanjanja crijepa s krovišta stambene zgrade u Osijeku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Vatrogasci Đakova – petnaest tehničkih intervencija ispumpavanja vode iz podruma obiteljskih kuća na području grada Đakova. Vatrogasci Donjeg Miholjca – tehnička intervencija uklanjanja palog stabla na cestu u Miholjačkom Poreču. Vatrogasci Našičkog Novog Sela – tehnička intervencija ispumpavanja vode iz podruma obiteljske kuće u Breziku Našičkom – dodju iz Centra 112.

Foto: Pixabay (ilustracija)