13. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Papa Franjo poslao video mladom Slavoncu Luki: “Molim za tebe. Ti kao dobar Hrvat moli za mene…”

1 min read
Informativna katolička agencija podsjeća da je Luka, tijekom boravka u Portugalu, gdje je bio i Papa Franjo, doživio nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu, uslijed čega se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica.

Papa Franjo uputio je video mladom Požežaninu Luki Kerepčiću, mladiću koji se u kolovozu ’23. teško ozlijedio na Svjetskom danu mladih u portugalskom Lisabonu, prenosi Informativna katolička agencija. U video zapisu Papa Franjo zamolio je Luku da mole jedan za drugoga, da moli za njega… – Luka, sjećam te se i molim za tebe. Ti kao dobar Hrvat moli za mene. Neka te Gospodin prati – rekao je Papa Franjo u poruci, dodajući da zna kako Luki život nije lak… – …ali znam da imaš srce čovjeka i vjernika. Neka te Gospodin blagoslovi i neka te Gospa vodi! – dodao je, pokazujući rukom znak križa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Informativna katolička agencija podsjeća da je Luka, tijekom boravka u Portugalu, gdje je bio i Papa Franjo, doživio nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu, uslijed čega se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica. Poslije liječenja u Lisabonu i Zagrebu, kao i Varaždinskim toplicama, Luka se vratio u Požegu, a rehabilotacija se nastalja.

Foto: Pixabay (ilustracija)