15. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Portanova u subotu bira NAJ pse! Kategorija je ‘ajme, nagrade vrhunske, kotizacija za Azil…

2 min read
...za najbolje po kategorijama spremne su bogate nagrade sponzora: Interspar, KiK, Müller, Canibis, komPAS personalizirane ogrlice i povodci, Škola za pse udruge HOP...

Foto: Portanova (ustupljeno za objavu)

– Udruga Pobjede, volonteri Osječkog azila i Portanova pozivaju vas na veselo druženje: DAJ ŠAPU – izbor za naj psa, koje će se održati 1. lipnja u prizemlju Portanove, kod Info pulta, s početkom u 16 sati! Ovaj izbor nije novost, ovakva druženja u Portanovi već su postala tradicionalna jer ih s veseljem svake godine očekuju „natjecatelji“, ali i gledatelji – objavila je Portanova, nastavljajući kako je ono što ih posebno svake godine razveseli je i to što ovaj izbor osim odlične zabave i odličnih nagrada ima i humanitarni karakter!

– Kotizacija za sudjelovanje je minimalno 1 konzerva hrane (a bude uglavnom i više od toga) koja bude donirana osječkom Azilu za napuštene pse – Udruga pobjede, a nakon svakog ovakvog izbora volonterima osječkog Azila treba veliki kombi da prevezu sve pristigle donacije – nastavljaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– I ove godine izbor za Naj psa održat će se u 6 kategorija: NAJ mali pas, NAJ srednji pas, NAJ veliki pas, NAJ štene, NAJ senior i NAJ simpatičniji pas, a prijave su moguće već sada putem maila infopult@portanova.hr ili osobno na Info pultu u Portanovi. A ako se baš dogodi da se niste stigli prijaviti na ove načine, znajte da ćete se moći prijaviti i na licu mjesta, sat vremena prije događaja, znači 1. lipnja od 15 do 16 sati – iako to zbog gužvi koje bi mogle nastati ne preporučujemo. Prilikom prijave potrebno je navesti: ime i starost psa, kategoriju za koju prijavljujete svog psa, ime i prezime skrbnika te adresu i broj telefona skrbnika psa, a sve detalje možete provjeriti na web stranici Portanove. (https://portanova.hr/hr/dogadaji/914-daj-sapu-izbor-za-naj-psa).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– I za kraj, ali ne najmanje bitno – za najbolje po kategorijama spremne su bogate nagrade sponzora: Interspar, KiK, Müller, Canibis, komPAS personalizirane ogrlice i povodci, Škola za pse udruge HOP, a svi sudionici za uspomenu će dobiti diplomu za sudjelovanje, medalju i voucher za popust Dog Republic školice Udruge HOP – zaključuju.

Foto: Portanova (ustupljeno za objavu)