15. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Slavonski zmijolovac u skladištu tvrtke našao leglo s 15-ak zmija!

1 min read
- Otišli smo tamo i napravili posao. Nisam se puno zavlačio, malo smo pomakli stvari i pronašli smo 15-ak zmija, na jedno dvije ili tri lokacije u skladištu - za 24sata je rekao Darko Karamazan.

Foto: Facebook, Darko Karamazan (screenshot)

– Kod Bjelovara leglo oko 15 komada… – napisao je prije dva dana na Facebooku Darko Karamazan, najpoznatiji hrvatski zmijolovac, slavonski heroj u spašavanju kuća i okućnica cijele zemlje, a nakon intervencije u jednom skladištu tvrtke nedaleko od Bjelovara. Kako svjedoče fotografije, a i Karamazan za 24sata.hr, ovo je bilo jedan od njegovih najvećih ‘ulova’ ikada, ali ga ne smatra nenormalnim, jer skladište tvrtke je u blizini potoka, a zmije su se izlegle dalje od prirordnih predatora.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Naime, radnici jedne tvrtke u Bjelovaru nazvali su Udrugu za zaštitu životinja Zmijolovac, rekli kako imaju problem i zamolili zmijolovce iz Slavonskog Broda da ih ‘spase’. U skladišnom prostoru imali su leglo od 15-ak zmija. – Otišli smo tamo i napravili posao. Nisam se puno zavlačio, malo smo pomakli stvari i pronašli smo 15-ak zmija, na jedno dvije ili tri lokacije u skladištu – za 24sata je rekao Darko Karamazan iz Udruge Zmijolovac, kazavši kako su sve to bile bjelouške i kako su sve vraćene u prirodno stanište.

Foto: Facebook, Darko Karamazan (screenshot)