14. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na osječkoj obilaznici gorio automobil, vozač izašao na vrijeme!

2 min read
- Dojava je bila u 13:59. Požar je ugašen u 14:20 sati - rekao nam je zapovjednik JVP Osijek Goran Ivković, a njegove kolege potvrđuju da je sve prošlo bez ozlijeđenih.

UPDATE, 1.6.’24. u 11:00 sati – Na osječkoj obilaznici jučer oko 13,50 sati 39-godišnjaku se u vožnji zapalio osobni automobil. Obavljenim očevidom policijskih službenika u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da se radi o tehničkom uzroku čime je vlasniku nastala materijalna šteta od oko 2.500 eura. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba – objavila je danas PU OBŽ.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Plamen je ‘gutao’ automobil na osječkoj obilaznici, negdje između odvojka Vinkovačke i Trpimirove, vatra bila visoka gotovo dva metra, a ljudi koji su tome svjedočili kažu da je prizor bio uznemirujući. Do požara i dojave je došlo negdje oko 14 sati. Sada, oko 45 minuta kasnije, stvari su jasne.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kako nam govore iz Policijske uprave osječko-baranjske, vatrogasci gase požar, a do kojeg je došlo u prednjem dijelu vozila. Tek će očevid utvrditi okolnosti i uzrok nastanka požara. No, važno je znati da je vozač iz Karlovca, 1985. godište, izašao na vrijeme iz vozila, rekla nam je glasnogovornica PU OBŽ Edita Roterbauer.

– Dojava je bila u 13:59. Požar je ugašen u 14:20 sati – rekao nam je zapovjednik JVP Osijek Goran Ivković, a njegove kolege potvrđuju da je sve prošlo bez ozlijeđenih.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Zanimljivo, neslužbeno doznajemo, čak je i zapovjednik HVZ OBŽ Zoran Pakšec prolazio vozilom tim putem i stao pomoći.

I neslužbeno doznajemo da je riječ o BMW-u.

Foto: Pixabay (ilustracija)