19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Očevid policije: Mladić s quadom udario u stablo, potom sletio u provaliju, umro je u bolnici…

1 min read
Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja - objavila je danas policija, nastavno na jučerašnje javljanje OKC-a PU PSŽ.

– U nedjelju 2. lipnja 2024. oko 16 sati u šumskom dijelu iznad mjesta Kaptol, 21-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao četverociklom gdje je dolaskom do zavoja  udesno udario u stablo, a potom vozilom sletio u provaliju. 21-godišnjak je prevezen u OŽB Požega na pružanje liječničke pomoći gdje je od posljedica ozljeda preminuo. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja – objavila je danas policija, nastavno na jučerašnje javljanje OKC-a PU PSŽ.

Podsjetimo…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedna je osoba smrtno stradala u šumi iznad mjesta Kaptol, javio je Operativno komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske. Došlo je do, prema informacijama OKC PU PSŽ, slijetanja quada. Do nesreće je došlo poslijepodne.


RANIJA INFORMACIJA – Vozač je sletio s puta, doznaje se. A više informacija bit će poznato nakon očevida i izvješća policije sljedećeg jutra. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o 22-godišnjaku.

Foto: Pixabay (ilustracija)