18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Najmanje 5 igrača odlazi iz NK Osijeka ‘slobodnih ruku’, klub objavio popis…

2 min read
- Svima im zahvaljujemo na korektnoj suradnji i pruženome u dresu NK Osijek te im želimo sreću u nastavku karijere! - objavio je klub.

Dok čekamo pojačanja, dok čekamo predstavljanje trenera u srijedu, dok čekamo hoće li Mierez i Nejašmić produžiti ugovore s NK Osijek, klub je danas objavio tko definitivno odlazi. – Završetkom sezone 2023/24 izvjesno je kako neki dosadašnji igrači NK Osijek neće više igrati za naš klub – objavio je NK Osijek, navodeći kako je ‘kraj druženja’ stigao za 5 igrača, da se konkretno radi o Šimi Gržanu, Petru Brleku, Marku Barešiću, Oleksandru Drambaievu i Ladislavu Almasiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Da se podsjetimo, Gržan (30) je stigao u Osijek u ljeto ’21. iz pulske Istre. Odigrao je 76 službenih utakmica, postigao 3 gola i ostvario 7 asistencija. Bilo je ozljeda, poput rupture mišića zadnje lože. Odlazi kao slobodan igrač.

Brlek (30) je stigao u zimu ’21. Za njim ostaje 67 utakmica i 2 gola. Dugo je bio izvan terena zbog ozljede i operacije prednjih križnih ligamenata. I on odlazi kao slobodan igrač.

Vratar Barešić (25) samo je dvaput branio za prvu momčad, oba puta u Kupu. Stigao je u srpnju ’16., kao junior, – Sada mu je zaista vrijeme da brani u kontinuitetu i stoga će potražiti novu sredinu – navodi NK Osijek u objavi.

Drambayev (23) je istekle posudbe iz ukrajinskog Šahtara. Igrao je 20 utakmica za Osijek, no nije igrao cijele proljetne polusezone, jer ga je stalno mučilo stopalo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Na kraju, Almasi (23) je zimus stigao iz češkog Banika. Sudjelovao je u 10 utakmica. Zabio je jedan gol. Ide nazad…

– Svima im zahvaljujemo na korektnoj suradnji i pruženome u dresu NK Osijek te im želimo sreću u nastavku karijere! – objavio je klub.