15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Puno toga! A traži se čak i radijski voditelji/ica!

3 min read
Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Posao.hr – vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovog tjedna!

Zagrebački radio Plavi 9 traži Radijskog voditelja (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaćuje vođenje jutarnjeg programa, pripremu emisija, komunikaciju s timom, predlaganje gostiju, vođenje intervjua te snimanje reklama. Traži se ugodan glas, jasna dikcija, komunikacijske vještine te afinitet za glazbu. Poželjno je iskustvo, ali nije presudno. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalistu za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom. Radna mjesta su dostupna u Rijeci, Karlovcu, Osijeku, Vukovaru, Vinkovcima, Zagrebu, Sisku, Varaždinu, Splitu i Šibeniku. Posao uključuje prodaju HT usluga na terenu i/ili telefonom, održavanje kontakta s korisnicima i promicanje HT branda. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Hervis d.o.o. traži Servisera/Prodavača (m/ž) za rad u Osijeku i Šibeniku. Potrebno je imati strast za sportom, tehničke vještine te sposobnost komunikacije i savjetovanja. Nudi se redovita isplata plaća, bonusi, mogućnost dodatnog bonusa, pogodnosti za zaposlenike te mogućnost dodatnog osposobljavanja i internog napredovanja. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nude se mjesečni bonusi na plaću, naknada za prijevoz i topli obrok, osigurane online edukacije te poticajno i dinamično radno okruženje. Potrebni su minimalno SSS, odlične računalne vještine, komunikativnost i odgovornost, dok prethodno iskustvo u prodaji ili pozivnom centru nije uvjet. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Comcross Croatia d.o.o. traži Električara/električarku za projektiranje, izvođenje i održavanje tehničkih sustava u Osijeku. Posao uključuje spajanje i montažu elektroopreme i razvodnih ormara. Poželjne su vještine čitanja elektro shema, samostalnost u radu te spremnost na timski rad i učenje. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj te dinamično i ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

Projektum d.o.o. traži Projektanta – ovlaštenog arhitekta (m/ž) za rad u Osijeku. Nude se radno mjesto u ugodnom i stručnom radnom okruženju s mogućnošću napredovanja. Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva kao ovlašteni arhitekt. Prijavite se putem linka do 2.7.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montere centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao uključuje izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Nude se odlično plaćena satnica, plaćeni smještaj te pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži Agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Osijeku. Očekuje se poznavanje rada na računalu i aktivno znanje njemačkog i engleskog jezika, s opcionalnim poznavanjem talijanskog ili češkog jezika. Nudi se bonus program, odlična radna klima, uravnoteženi obroci za zaposlenike, mogućnosti rada u drugim Falkensteiner hotelima te posebne cijene za zaposlenike i njihove obitelji i prijatelje. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

DVA GOLUBA traži Pekara (m/ž) za rad u Ernestinovu. Posao obuhvaća pekarske aktivnosti. Potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Posao je na neodređeno vrijeme, a radi se puno radno vrijeme. Smještaj nije osiguran, dok je prijevoz djelomično osiguran. Prijavite se putem linka do 20.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)