15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Hrvatska u subotu igra i u Osijeku! A sve utakmice Final Foura Zlatne europske lige su besplatne!

2 min read
Finalne utakmice Final Foura za treće i prvo mjesto igrat će se u nedjelju, 16. lipnja također u 16 i 19 sati.

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija sutra, u subotu, igra prvu utakmicu Final Foura Zlatne europske lige. Igraju u Osijeku u dvorani Gradski vrt. – Nakon povijesnog rezultata u proteklom grupnom natjecanju u kojem su naši odbojkaši izborili svih 6 pobjeda, vrijeme je da ih u maksimalnom broju podržimo u najvažnijoj borbi protiv Estonije u osječkom Gradskom vrtu, sutra u 16 sati! – objavio je i najavio Hrvatski odbojkaški savez, citirajući kapetana…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Sutra je pred nama ekipa Estonije u kojoj nema velikih individualaca, no u prvom dijelu pokazali su da zaista igraju dosta agresivno. Spremni smo za sve njihove taktičke postavke, pripremili smo se najbolje što možemo i trudili raditi na nekim elementima koji nam do sada nisu dobro išli – istaknuo je kapetan reprezentacije Petar Đirlić i dodao koliko im je važna podrška publike u ovoj utakmici koja je ujedno i prilika za odlazak na Challenger kup u Kinu…

– Ne bismo trebali bježati od uloge favorita, pogotovo jer igramo u Osijeku, u gradu u kojem smo stvarno uvijek imali najveću podršku. Ovim putem još jednom pozivam sve da nas dođu podržati u što većem broju da ostvarimo taj uspjeh za koji radimo posljednja dva mjeseca, kvalificiramo se na Challenger i poslije zajedno navijamo za naše nogometaše – zaključio je.

Druga utakmica dana bit će u 19 sati između Čeha i Ukrajine. Finalne utakmice Final Foura za treće i prvo mjesto igrat će se u nedjelju, 16. lipnja također u 16 i 19 sati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Na ovogodišnjem Final Fouru posjetitelji će uživati i u brojnim popratnim zabavnim aktivnostima i nagradama.  Veliku pažnju zasigurno će privući maskota Volleo koja će rado družiti s publikom. Tu su i odličan DJ koji će posjetitelje razveseliti  zabavnom glazbom, igre u kojima se dijele navijačke majice, Fan zona i navijački rekviziti za još jači glas za svog favorita. Oni najmaštovitiji natjecat će se pak na izboru najjačih navijačkih kreacija. Sve utakmice Final Foura Zlatne europske lige besplatne su za sve posjetitelje.

– Grad Osijek/ZOS u suradnji s Hrvatskim odbojkaškim savezom ususret Final Fouru za građane priprema  i zanimljiv zabavni događaj na temu HR odbojkaška reprezentacija/Zlatna liga/”navijačko ludilo” koji će se održati sutra od 10.30 do 12.30 sati na Trgu Slobode. Građani će tako imati prilike zaigrati odbojku, družiti se s maskotom Volleo, ali i upoznati neke od hrvatskih odbojkaških reprezentativaca i pružiti im podršku za jedan od najvažnijih ovogodišnjih nastupa – dodaje se u najavi.