22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zbog radova u Kolodvorskoj osječki GPP ‘preokreće’ promet po novoj regulaciji…

2 min read
- Ovakva regulacija je privremena, do završetka planiranih radova u ovoj fazi radova, ili do nove obavijesti. Mole se putnici za razumijevanje - zaključuje GPP.

– Obavijest korisnicima javnog prijevoza o preusmjerenju prometa na autobusnoj liniji A 2: UL. HRVATSKE REPUBLIKE – RETFALA – naslovili su obavijest iz GPP-a, dodajući kako će se od srijede, 19. lipnja 2024. godine u sklopu radova na sanaciji kanalizacijskog kolektora koje izvodi tvrtka Vodovod Osijek d.o.o., za promet zatvoriti dio Kolodvorske ulice, na dionici od Prenjske do Kozjačke ulice, a zbog toga je GPP d.o.o. Osijek u obvezi preusmjeriti trasu autobusne linije A2: Ul. Hrvatske Republike – Retfala prema slijedećem…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


• iz smjera Ul. Hrvatske Republike prema Retfali prometuje se obilazno, iz Gundulićeve ul. – desno u Kanižlićevu ul. – lijevo Ulica J.J. Strossmayera – lijevo u Svilajsku ulicu i dalje po trasi linije sve do TC „Portanova“

• iz smjera Retfale prema Ulici Hrvatske Republike prometuje se istom trasom: iz Svilajske ulice – desno Ulica J.J. Strossmayera – desno u Kanižlićevu ulicu – lijevo u Gundulićevu ulicu i dalje po trasi linije.

– U oba smjera na predmetnoj liniji se ukidaju 3 para autobusnih stajališta: Jahorinska ul. sjever i jug, Psunjska ul. sjever i jug te Kolodvorska ul. istok i zapad te se umjesto njih uvode zamjenska stajališta: Ružina ul. i Ul. A. Kanižlića, Kolodvorska ul. sjever i jug u Strossmayerovoj ulici i Svilajska ul. sjever i jug u Strossmayerovoj ulici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Ovakva regulacija je privremena, do završetka planiranih radova u ovoj fazi radova, ili do nove obavijesti. Mole se putnici za razumijevanje – zaključuje GPP.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & GPP (screenshot)