22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dovršen očevid stradavanja 33-godišnjaka kod Potnjana: Višestruko prevrtanje…

2 min read
...tijelo vozača po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.
svijeća

– Policijski službenici Policijske postaje Đakovo jučer oko 11,11 sati zaprimili su dojavu da se na državnoj cesti 515, između Satnice Đakovačke i Potnjana, dogodila prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 33-godišnji vozač osobnog automobila. Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske postaje Đakovo, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo na način da je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika uslijed čega je došlo do višestrukog prevrtanja te zaustavljanja vozila na oranici. Tridesettrogodišnji vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao – objavila je danas osječka policija, dodajući kako je tijelo vozača po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

Podsjećamo…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Kako doznaje 24sata.hr, u prometnoj nesreći život je izgubio 33-godišnjak iz Potnjana, otac petero djece, a koji je večer prije imao svadbu. Imao je svatove večer prije, protegli su se u noć, doznaju 24sata.hr. Živio je godinama sa suprugom, imaju petero djece, a uskoro će biti rođeno i šesto. Vjenčali su se prije par godina kod matičara, a sada odlučili napraviti svatove i proslaviti skoro rođenje šestog djeteta, kao i kupnju kuće u Potnjanima, na što je smrtno stradali bio posebno ponosan, jer su novac stekli sami, radom, odricanjem, a mještani dodaju da se snalazio, marljivo radio, sijao lubenice, prodavao, sve da prehrani djecu… Mještani u Potnjanima odlučili su prikupiti pomoć za obitelj i dječicu, od kojih najstarije ima 10-ak godina.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments