15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Belje, Hervis… i brojni drugi!

3 min read
Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Posjetite posao.hr. kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

BELJE plus d.o.o. traži Radnika u stočarstvu (m/ž) za farme u Dardi, Osječko-baranjska županija. Posao uključuje brigu o životinjama, pripremu hrane i održavanje higijene. Nudi se ugovor na određeno s mogućnošću stalnog zaposlenja i plaćeni putni troškovi. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

Gastro Gerila Assets d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za dostavu hrane iz centralne kuhinje u restorane, s povremenim prijevozom u Osijek. Rad je na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, u jutarnjoj smjeni s početkom u 06:00h, šest dana u tjednu. Nudi se stalni radni odnos, božićnica, uskrsnica i bonusi. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Wax d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) i Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Posao nudi stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalistu za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom. Radna mjesta su dostupna u Rijeci, Karlovcu, Osijeku, Vukovaru, Vinkovcima, Zagrebu, Sisku, Varaždinu, Splitu i Šibeniku. Posao uključuje prodaju HT usluga na terenu i/ili telefonom, održavanje kontakta s korisnicima i promicanje HT branda. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Hervis d.o.o. traži Servisera/Prodavača (m/ž) za rad u Osijeku i Šibeniku. Potrebno je imati strast za sportom, tehničke vještine te sposobnost komunikacije i savjetovanja. Nudi se redovita isplata plaća, bonusi, mogućnost dodatnog bonusa, pogodnosti za zaposlenike te mogućnost dodatnog osposobljavanja i internog napredovanja. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Nude se mjesečni bonusi na plaću, naknada za prijevoz i topli obrok, osigurane online edukacije te poticajno i dinamično radno okruženje. Potrebni su minimalno SSS, odlične računalne vještine, komunikativnost i odgovornost, dok prethodno iskustvo u prodaji ili pozivnom centru nije uvjet. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Projektum d.o.o. traži Projektanta – ovlaštenog arhitekta (m/ž) za rad u Osijeku. Nude se radno mjesto u ugodnom i stručnom radnom okruženju s mogućnošću napredovanja. Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva kao ovlašteni arhitekt. Prijavite se putem linka do 2.7.2024.

Projektum d.o.o. traži Projektanta – arhitekta (m/ž) za rad u Osijeku. Odgovornosti uključuju izradu projekata u visokogradnji, vođenje projekata i investicija te projektantski i stručni nadzor. Poželjno je da kandidat ima ovlaštenje i minimalno tri godine iskustva. Posao nudi ugodno radno okruženje i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 2.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)