14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO (Uznemirujuće) Sinoć u 20:26 stigla dojava! Poginuo mladić (20) na motoru…

2 min read
- Tijelo stradalog prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi provođenja obdukcije.

– U 20,26 zaprimljena je dojava o slijetanju motocikliste na izlasku iz Vinkovačkog Novog Sela – objavila je sinoć policija iz Vinkovaca, dodajući kako su na mjesto događaja, uz policiju, odmah upućeni i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja utvrdili kako je motociklist, 20-godišnjak iz Jarmine, smrtno stradao na mjestu prometne nesreće.

Odmah potom krenuo je očevid zbog čega je od 21,25 za sav promet bio zatvoren dio Ulice Alojzija Stepinca u Vinkovcima od južne vinkovačke obilaznice D-46 do Ljeskovačke ulice te se preusmjeravao na obilazne pravce.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Očevidom je utvrđeno kako je 20-godišnjak uzrokovao prometnu nesreću nepoštivanjem prometnih propisa opisanih u članku 52. stavku 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama – nastavila je jutros policija, pojašnjavajući…

– Naime, 5. srpnja oko 20,23 sati, upravljajući motociklom marke Kawasaki vinkovačkih registracijskih oznaka kolnikom ulice Alojzija Stepinca u Vinkovcima iz smjera Jarmine u smjeru Ljeskovačke ulice, 20-godišnjak je naglo povećao brzinu kretanja motocikla, postižući pritom gornju granicu dopuštenog broja okretaja motora, uslijed čega je izgubio kontrolu nad motociklom te sletio u cestovni kanal, gdje je tijelom udario u tlo i smrtno stradao.

– Tijelo stradalog prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi provođenja obdukcije.

– Promet je navedenom dionicom ceste bio zatvoren do 0,30 sati 6. srpnja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– O svim poduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuju.

Foto: PU VSŽ (screenshot)