28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

In da Sofa: hedonist 4. i 5. 10. – Dvodnevna Sofa uz Dane hrvatskog turizma

2 min read
in da sofa hedonist

In da Sofa: hedonist – Okreni glavu prema istoku, budi hedonist i osjeti ritam jesenskih noći u prolazu kod Vodenih vrata na posljednjoj ovogodišnjoj Sofici.

U sklopu Dana hrvatskog turizma, HeadOnEast i Večer vina i umjetnosti //Osijek/tvrđa// Evening of Wine&Art, u petak 4. i subotu 5. listopada 2019. godine provedi se kroz večer i noć kao da ti je cilj otplesati najbolji ples sa svakom zvijezdom koja će protkati nebo iznad Osijeka.

Dajmo sve od sebe da svaki gost našeg grada osjeti energiju kakvu može proizvesti projekt građen nekoliko godina u kojem glavne uloge svaki put imate vi dragi posjetitelji. Uključite Đontravolta mood u svojim glavama i nogicama i natjerajte zemlju da cupka onako kako vi to želite.

U cupkanju će uvelike pomoći niz sjajnih glazbenika koje dovodimo u goste. U petak glazbene čini po vama će sipati DJ Omer i DJ Goran Flegma, dok ćete se kroz subotu mrdati onako kako DJ Ynez, Ivo Prodan Sax i DJ Dario Kema s planete Krapinsko dirigiraju. In da sofa: hedonizam vas čeka da uživite u ulogu i osvojite Oscara za najbolji provod godine. Cya! 🙂

PETAK

w / Omer & Flegma

Fantastični diskodžokeji, mood makeri i likovi koji razumiju kako dišete, Omer i Flegma, pripremili su setove koji će rasplesati sve što se kreće u okolici Tvrđe, pa čak i trkače na nebeskoplavoj stazi.

Duo koji je slušaniji od ljubavnih zavada nekad popularne Dinastije, postavili su si cilj da vas nahrane pozitivom koja će vas držati cijelu jesen. Uz plesne kormilare možete biti sigurni – ljubav će biti posijana, a plodove treba ubrati. Ponesite sve ono dobro što inače nosite sa sobom, nabacite osmijeh i pokažite kako je Osijek divan grad.

SUBOTA

w / DJ Kema & Dj Ynez & Ivo Prodan Sax

Subota je vrhunac zezanja gdje će uz el residentea i masterminda svake dobre funk groove žurke Keme, atmosferu dodatno začiniti house, disco, funk i soul zagrebačka diva DJ Ynez spremna da vas sve odvede u plesnu ekstazu. U želji da završimo uspješnu sezonu partijanja na otvorenom, pripremili smo i šlag na tortu. Uživo uz elektronsku glazbu, Ivo Prodan će vas glamuroznim improvizacijama saksofonom dobro istegnuti i zagrijati nakon čega će vam se guze tresti i nakon što igranka dostigne svoj kraj. Sve je spremno, naoštrite tabane za plesanje, skupite se u velikom broju i zajedno pošaljimo pozitivnu energiju svima kojima je ista potrebna 🙂

Foto i tekst: Organizator

Facebook Comments