27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Malo poznati detalj: Glumački ‘stup’ osječkog HNK-a, Miroslav Čabraja, vrhunski kuhar čiji se recepti prenose na ‘net-u’

1 min read
miroslav čabraja i ivana soldo

Mirosav Čabraja, donedavni ravnatelj drame osječkog HNK-a, inače glumački ‘stup’ iste kazališne kuće, kao i vrlo česti glumački izbor u televizijskim reklamama, osim što je glumac – vrhunski je kuhar.

‘Stidljivo’ je krenuo s objavama vlastitih kulinarskih uradaka na društvenim mrežama, sa sjajno dekoriranim tanjurima i našom pretpostavkom da je isto i ukusno, da bi ga danas već počeli prenositi na ‘net-u’, po kulinarskim blogovima, a gdje precizno govori o receptima pojedinih jela, što ih praktički ‘autorski’ potpisuje.

Njegov ‘hash-tag’ je već prepoznatljiv na Instagramu – #kadtatakuhacuresusretne, kojim ujedno i sugerira da je supruzi Ivani Soldo Čabraji, također glumici osječkog HNK-a, ‘dao odmor’ taj dan od kuhanja.

Recept za Poulet Chasseur ili piletinu na lovački prenio je blog Kuhanje je lako, u rubrici za celebrityje …

Miroslav Čabraja, glumac, član ansambla drame HNK u Osijeku. Miroslav je, slažete se, izvrstan glumac, ali prije svega on je suprug i otac dvije djevojčice, Nore i Rite. Često svoje slobodno vrijeme provodi u kuhinji kuhajući za obitelj i prijatelje, a jedan recept odlučio je podijeliti s nama – piše blog i nastavlja o sastojcima…

Foto: Facebook

Facebook Comments