4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dina Vojnović, lijepa glumica iz Osijeka, otišla u Irsku!? Ne sumnjamo u blistavu inozemnu glumačku karijeru!

1 min read
dina vojnović

Dina Vojnović je otišla u Irsku. Osječka glumica s irske adrese sustavno uveseljava pratitelje na društvenim mrežama. Osijek je zamijenila ‘obećanom zemljom’? Turistički, samo za sada ili za stalno?

Bio je to prvo jedan dvorac u Irskoj na fotografiji, potom još tri druga, tada i mnoštvo drugih irskih lokacija. Fotografije na Instagramu iz Irske ‘su krenule’ u prvoj polovici kolovoza. Reći će to da irska epizoda, ako su sve fotografije ‘up to date’, a čini se po jučerašnjoj, traje najmanje 2 mjeseca.

A to više nije turizam!? Štoviše, nerijetko ispod njezinih post-ova na društvenim mrežama kolege i prijatelji kažu kako si međusobno nedostaju, no na izravne upite što ondje radi – Dina ne odgovara.

Dina je sjajna osječka glumica. U HNK-u u Osijeku smo ju gledali u brojnim predstavama, a ponajviše u nedavnoj predstavi Osječki long, long play …

Njezin sjajan i čaroban osmjeh, očaravajući i zarobljavajući, uz glumačke sposobnosti, zacjelo jamči blistavu inozemnu karijeru. Ako je to plan?

Iz Osijeka su se poput nje do sada otisnuli Velimir Čokljat, Vlasta Ramljak, Saša Anočić, Krešimir Mikić i brojni drugi … Napokon, svi oni imaju sada sjajne glumačke karijere, a gdje se uklapa i Katarina Baban, također osječka glumica, danas u Zagrebu.

Dakle, Dina sretno!

Foto: Instagram

Facebook Comments