19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslije 3 mjeseca boravka u Hrvatskoj, ‘Čepinka’ Jelena Dokić se vratila u Australiju

2 min read
jelena dokic

Jelena Dokić je australska bivša tenisačica, raspadom bivše države iz Hrvatske je otišla živjeti u Sombor u Srbiji, no od ’83. godine i rođenja u Osijeku živjela je dijelom i u Čepinu. Službeno, naravno, kao i većina tenisačica i tenisača, živi u Monacu, ali je njezino radno i boravišno mjesto zapravo – Melbourne u Asutraliji. I onamo se vratila poslije 3 mjeseca boravka u Hrvatskoj.

Jelenu Dokić, osim mjesta rođenja i djetinjstva, s Hrvatskom veže i ljubav. Njezino turbulentno odrastanje brojnima je poznato, napose kroz što je prolazila s ocem, kako se to odražavalo na karijeru, a gdje je u jednom trenutku bila i 4. igračica svijeta … Naime, Dokić je i ‘hrvatska snaha’. Tin Bikić je njezin izabranik, brat njezina nekadašnjeg trenera Borne.

Iako je prekinula karijeru u 2014. godini, na sebe je ponovno skrenula pozornost na nezgodan način nešto kasnije, a stigavši do 99 kilograma težine, priznaje. U međuvremenu se othrvala i u toj borbi, pobijedila. I danas izgleda sjajno, a čemu smo svjedočili u ‘serijalu’ fotografija s hrvatske obale i Zagreba. Izgleda kao ‘milijun dolara’.

Naime, Jelena je u Hrvatskoj, svjedoči Instagram, boravila od srpnja do prije neki dan, gotovo tri mjeseca. Bila je posvuda po obali, najviše u Dubrovniku, ponešto i u Zagrebu. U Osijek, zacjelo, nije došla.

Sada je ponovno o Melbourneu …

“Home sweet home!!! So good to be back home in Melbourne” – napisala je Dokić, dodajući kako ju očekuje dosta događanja, snimanja, rada i treninga, a kako će do kraja godine upriličiti i iznenađenje.

Foto: Instagram

Facebook Comments