29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U petak počinje prodaja ulaznica za ‘4 tenora’

2 min read
4 tenora NOVO

Kao što je već poznato, poznati i iznimno popularni hrvatski ansambl 4 TENORA dana 5. prosinca 2019. godine, s početkom u 20 sati, prvi će put u svojoj karijeri gostovati u Osijeku, i to u Sportskoj dvorani „Gradski vrt“ (mala dvorana), a prodaja ulaznica počinje u petak, 25. listopada 2019. godine.

Ulaznice će se moći kupiti na dva pretprodajna mjesta u gradu Osijeku: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19) svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 8 do 15 sati te na blagajni kina Urania (Ulica Vjekoslava Hengla 1) svakoga dana od 17 do 21,30 sati, a prodavat će se i online, putem sustava Eventim. 

Cijene redovnih ulaznica (tribine i parter) u pretprodaji do 25. studenoga 2019. iznosit će 100 kuna, a nakon toga datuma cijena će biti 120 kuna. Osigurana su i VIP mjesta (prva tri reda u parteru) po cijeni od 150 kuna. Budući da je kapacitet sjedećih mjesta u maloj dvorani ograničen na 1400, a za ovaj ovaj koncert vlada veliko zanimanje u cijeloj regiji, molimo sve zainteresirane da što prije nabave svoju ulaznicu.

Podsjetimo, gala koncert ansambla 4 TENORA organizira Inner Wheel klub Osijek, i to u povodu Dana grada Osijeka u dobrotvorne svrhe. Ovaj put Klub namjerava pomoći Centru za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“ u opremanju dodatnih prostora na njegovoj izmještenoj lokaciji u Briješću za prihvat novih korisnika poludnevnoga boravka za osobe s intelektualnim teškoćama koje su starije od 21 godine. Centar „Ivan Štark“ je odgojno-obrazovna ustanova za djecu i odrasle osobe s intelektualnim i drugim teškoćama u razvoju koji žive i djeluju u gradu Osijeku.

Tekst i foto: Inner Wheel klub Osijek

Facebook Comments