22. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Lopovske ‘inovacije’ u Osijeku – Ukraden alat iz auta, motokultivator iz dvorišta, bicikl …

1 min read
motokultivator

Ocu Vašeg autora jednom su lopovi u centru Osijeka, na Trgu Ante Starčevića, u pol’ bijela dana, s upravljača bicikla skinuli i odnijeli vrećicu s 1,5 kg pilećih nadbataka kupljenih na akciji … stoga ovo ne treba čuditi …

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirali smo dvanaest kaznenih djela od kojih izdvajamo: jedno kazneno djelo teška krađa, jedno kazneno djelo krađa i jedno kazneno djelo lažno prijavljivanje – javlja policija.

PROVALIO U AUTOMOBIL I UKRAO ALAT

Tijekom noći s 22. na 23. listopada nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil parkiran u osječkom naselju Sjenjak. Iz vozila je ukrao alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

UKRAO MOTOKULTIVATOR

Tijekom noći s 22. na 23. listopada nepoznati počinitelj ušao je u dvorište obiteljske kuće u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku. Počinitelj je ukrao motokultivator. Materijalna šteta nastala 71-godišnjem vlasniku iznosi nekoliko tisuća kuna.

Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

KRAĐA BICIKLA

Tijekom prijepodnevnih sati 23. listopada nepoznati je počinitelj iz dvorišta u Školskoj ulici u Osijeku ukrao bicikl. Materijalna šteta nastala 45-godišnjoj vlasnici iznosi nekoliko tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments