Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Osječko-čepinska veza’ – Tajna figure: Jelena Dokić počinje s treningom u 5 ujutro!

1 min read
jelena dokić

Jelena Dokić, australska bivša tenisačica Osječkih i čepinskih korijena, rođenja u našem gradu, trenutno je ponovno u središtu pozornosti u Australiji, ‘stesane’ figure i sjajnog izgleda, a pošto izdala knjigu, ‘othrvala’ se depresiji i gomilanju kilograma, gdje ih je u jednom trenutku imala 120.

Činjenicu da je za njom strahovito puno rada na povratku u formu i raniji konfekcijski broj, Jelena Dokić vrlo često na društvenim mrežama dijeli svoje današnje navike, pa tako i treninge u 5 ujutro.

Dok mi spavamo ‘snom pravednika’, Jelena niže kilometre …

“Nema šminke, nema filtera, znojna i crvena” – napisala je uz objavu na Instagramu i nastavila …

“Ovo sam ja poslije treninga u 5 ujutro. Da, 5 ujutro, jer nekada je to jedino moje slobodno vrijeme za trening” – nizala je Dokić zaključujući …

“Znam da sam objavljivala puno fotografija s ljetovanja, događanja, televizijskih pojavljivanja, ali iza scene, iza svih lijepih fotografija, iza frizura, šminke koje su načinili profesionalci, lijepe odjeće i modnog izgleda, zapravo je jako puno rada, odricanja, motivacije, fokusa i predanosti” – pisala je Dokić, dodajući kako ima i loše i dobre dane, da nije ‘smak svijeta’ skrenuti ponekad s puta, ali i opet pronći motivaciju i nastaviti.

“Nadam se da sam vam dala malo motivacije” – zaključila je.

Foto: Instagram

Facebook Comments