19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi buvljak! Ovoga puta s dječjim stvarima! U subotu!

1 min read
Buvljak će se održati 9. studenoga 2019. godine u vremenu od 09,00 do 12,00 sati.
buvljak

Slijedom uspješno završenog 1. Modnog buvljaka i na inicijativu naših sugrađanki – majki, Tržnica d.o.o. je odlučila organizirati posebni Dječji buvljak, isključivo s dječjom odjećom, obućom i ostalim potrepštinama – piše Tržnica d.o.o. Osijek na svojoj Facebook stranici i nastavlja …

Glavni nam je cilj da roditelji prodajom ili razmjenom očuvane i kvalitetne korištene dječje odjeće, obuće i ostalih potrepština na ekološki način zbrinu svoje viškove, ali i uz mali budžet opreme svoju djecu. Roditelji najbolje znaju kako njihova djeca brzo prerastu odjeću i obuću te koliko nova puno košta, a ovakva prilika je idelna za uštedu – dodaju.

Buvljak će se održati 9. studenoga 2019. godine u vremenu od 09,00 do 12,00 sati. Za potrebe održavanja buvljaka, Tržnica d.o.o. Osijek osigurat će prostor i to na osječkoj glavnoj tržnici (Gornji grad) – sudski prolaz te će cijena zakupa prodajnog mjesta (klupa) iznositi 10,00 kuna.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti i rezervirati svoje prodajno mjesto, zaključno do petka, 8. studenoga 2019. godine do 14 sati, na kontakt telefon: Služba komercijalnih poslova 031/ 213-332 ili putem e-pošte: renata@trznica.hr. Rezervacija će se vršiti prema redoslijedu prijava, do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Pogledajte galeriju s prethodnog buvljaka …

Foto: OsijekExpress (ilustracija)

Facebook Comments