18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kristina Kuzmič za gotovo pola milijuna svojih američkih pratitelja odjenula majicu – Hrvatska!

1 min read
“Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska" - napisala je Kristina Kuzmič uz fotografiju na Instagramu.
kristina kuzmič

Kristina Kuzmič ne zaboravlja korijene! Nikada! Kristina Kuzmič za gotovo pola milijuna svojih američkih pratitelja odjenula je majicu – Hrvatska!

Čak 2.700.000 ljudi prati Osječanku Kristinu Kuzmič na Facebook-u, još 434.000 na Instagramu. Godinama živi i radi u Americi, a kao istinska ‘influencerica’, ‘vlogerica’, odnedavna autorica knjige, zapravo ‘opinionmaker’ u svijetu majčinstva i kulinarstva.

Stara je priča kako se otisnula među najveće osječke i svjetske zvijezde pobjedom u kulinarskom ‘show-u’ Oprah Winfrey, ali je to, a i sve ostalo poslije, postigla svojim radom. Amerikanke, ali i žene diljem svijeta ju naprosto obožavaju i redom puni dvorane po SAD-u svojim nastupima.

Ali, korijene ne zaboravlja. Posebno je to iskazala za vrjeme SP-a u nogometu u Rusiji, a kada je gorljivo na društvenim mrežama dijelila svoje video zapise i fotografije kao vatrene navijačice.

I danas je opet podsjetila otkud je! Iz Osijeka! Iz Hrvatske!

“Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska” – napisala je Kristina Kuzmič uz fotografiju na Instagramu.

“Jako je lijepo što voliš svoju zemlju djetinjstva, kao što si prigrlila i novu” – napisala je jedna od pratiteljica.

“Toliko želim naučiti hrvatski jezik. I ja imam korijene u Hrvatskoj” – dodala je druga.

Kristina je, inače, kći Petera Kuzmiča, dekana osječkog Visokog evanđeoskog teološkog učilišta, nacionalno i globalno priznatog intelektualca, teologa.

Ovo ljeto je provela u Osijeku, Zagrebu i na Jadranu.

Foto: Instagram

Facebook Comments