22. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Fornix dobio vrhunski i povoljan ‘kontingent’ vozila od 5 do 15 mjeseci starosti!

2 min read
Riječ je, razumije se, o ograničenoj količini. Prodaje se dok ima. Poslije se samo može žaliti za propuštenim.
fornix vozila (3)

Fornix iz Osijeka je već krenuo s ‘božićnom čarolijom’. Jer kako drugačije nazvati pozitivan šok cijenom i mladošću rabljenih vozila koja imaju na lageru u ovom trenutku. Zapravo, dok ovo pišemo, dva su već prodana…

‘Godišnjak’ je vrlo čest izraz prilikom kupovine automobila. I dalje je nov, a cijena je bitno niža. Samo je rijetko do takvog automobila doći. U pravilu Vam ga uvijek ‘netko odnese ispred nosa’. Sada ga mi donosimo ‘pred Vaš nos’, a stoga što nas je put odnio do osječkog Fornixa. Upravo su primili vrhunski i povoljan ‘kontingent’ vozila starosti od 5 do 15 mjeseci.

Riječ je, razumije se, o ograničenoj količini. Prodaje se dok ima. Poslije se samo može žaliti za propuštenim.

Dacia Sandero, stare svega 5 mjeseci, s prijeđenih do 20.000 kilometara, stoje do 68.000 kuna, a u ‘miraz’ idu i 4 zimske gume. Jer, to je to doba godine.

Sljedeći hit je Renault Clio Grandtour, s motorom 1.5 dci, stari 15 mjeseci i s najviše 60.000 prijeđenih kilometara. Njihova je cijena do 90.000 kuna. Uz poklon – 4 zimske gume!

Najzad, stigli su i Renault Clio 1.5 dci sa 75 ks, iste starosti, ili mladosti, 15 mjeseci, također s do 60.000 prijeđenih kilometara, a za cijenu do 85.000 kuna. Uz, opet, 4 zimske gume!

U ČEMU JE ‘KVAKA’?

“Nema ‘kvake’, kako Vi to kažete. Fornix ima jedinstvenu priliku sa svojim partnerima doći u mogućnost primiti ovakav ‘kontingent’ s vremena na vrijeme i ponuditi ga zaista po razumnim cijenama. Uz poklon zimskih guma. Radujemo se tome zajedno s kupcima, iako je tada posla još i više, makar se i svim drugim danima naši savjetnici ‘razlete’ kako bi pomogli svakom tko otvori vrata salona”, kazao je voditelj prodaje Fornixa Vladimir Krtić, auto kuće koja prodaje Renault, Nissan i Daciu.

I najzad, ljudi su skloni raznim tvrdnjama o dobrom vremenu kupovine automobila, zagovarajući svatko svoje omiljeno doba godine, dočim se nama čini da do zime nema boljeg. Zašto? Zima odaje dosta, zimi na rasporedu novčanika nemate ljetovanje i pripreme školaraca, niti je lijepo na godišnjem ići na redovan servis i registraciju, a zimi Fornix k tome i poklanja 4 zimske gume za navedene marke i modele, što nipošto nije malen izdatak, već u najboljem i najjeftinijem slučaju iznad 2.000 kuna. Pa taman time samo počastili društvo za novi automobil…

Foto: Fornix Osijek

Facebook Comments