16. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Znate li da možete gledati Osijek uživo na YouTube-u? Trg i Tvrđu?

1 min read
Kamera u Tvrđi solidno nadzire trg, a postavljena je, zacjelo, s obzirom na kut gledanja, na zgradi Poglavarstva Osijeka, dočim je ona u centru grada ili na zgradi Županije ili zgradi odmah do nje...
osijek live uživo

Dvije su kamere kojima možete gledati Osijek uživo, odnosno njegova dva trga, u svako doba dana i noći. Riječ je o Trgu Ante Starčevića, središnjem osječkom trgu, centru grada, kao i Trgu svetog Trojstva u Tvrđi. A uživo prijenos se odvija putem Youtube-a.

Kamera u Tvrđi solidno nadzire trg, a postavljena je, zacjelo, s obzirom na kut gledanja, na zgradi Poglavarstva Osijeka, dočim je ona u centru grada ili na zgradi Županije ili zgradi odmah do nje, također zaključujući po onome što kamera ‘vidi’.

Nije nužno da će Vas ova dva pogleda zabaviti, no nije isključeno da u dokolici poželite vidjeti kako je u centru ili staroj jezgri.

Prema onome što vidimo, i jedna i driga kamera, barem sinoć, imale su ‘delay’ od više od jednog sata. Ili svega 10-tak minuta, ukoliko nisu ‘prešle’ na zimsko računanje vremena.

Foto: Youtube (screenshot)

https://www.youtube.com/watch?v=W-865Gpm02g

https://www.youtube.com/watch?v=D0vNqWEL4jM

Facebook Comments