15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Božićni tramvaj kreće za 5 dana! Uskoro više informacija o sadržaju i rezervacijama

2 min read
Prvi polazak Božićnog tramvaja bit će u ponedjeljak 25. studenoga, a više informacija, o tome što sve djecu očekuje u tramvaju, dobit ćemo uskoro iz GPP-a.
Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Za točno 5 dana GPP će upogoniti Božićni tramvaj, veeeeliku radost i veselje osječke djece, tradicionalni tramvaj kakvog je prvi u Hrvatskoj pokrenuo upravo Osijek. Uz to što smo, usput rečeno, prvi uopće i imali tramvaj u Hrvatskoj 😉

Prvi polazak Božićnog tramvaja bit će u ponedjeljak 25. studenoga, a više informacija, o tome što sve djecu očekuje u tramvaju, dobit ćemo uskoro iz GPP-a. Ono što sada znamo, jest da se pripreme obavljaju ‘punom parom’ i da je akcija u ‘ciljnoj ravnini’.

Informacije o rezervacijama i sve ostalom pratite na našem portalu 🙂

Inače, kako piše TZ Osijek – GPP – Gradski prijevoz putnika od 25. studenog do 31. prosinca 2019., devetu godinu za redom uz potporu Turističke zajednice grada Osijeka i sponzora, otvara vrata svoje “Božićne bajke u Osječkom tramvaju”. Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno razveseljava veliki broj djece u gradu i cijeloj regiji, a ove se godine već tijekom mjeseca listopada za vožnje prijavilo preko 2500 putnika! Dječicu u pratnji roditalja, baka, djedova i prijatelja će tijekom vesele vožnje gradom zabavljati kostimirani glumci Umjetničke akademije u Osijeku, a svaki mali putnik od Djeda Mraza će dobiti prigodni slatki poklon! Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje u vremenu od 16:00 do 19:00 slobodne za sve koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem. Polazno/završno stajalište božićnog tramvaja je na glavnom trgu u Gornjem gradu, Trgu dr. A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište. Obzirom da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obavezne – zaključuje TZ Osijek.

Facebook Comments