19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vijećnica Osijeka Sanja Mišević također šalje poruku podrške štrajku

1 min read
"Puna podrška i hvala u ime svih nas koji nismo uspjeli okupiti kritičnu masu koja bi imala ovakvu snagu" - počela je Sanja Mišević u grupi na Facebook-u.
sanja mišević

“Puna podrška i hvala u ime svih nas koji nismo uspjeli okupiti kritičnu masu koja bi imala ovakvu snagu” – počela je Sanja Mišević u grupi na Facebook-u, a naziva Podrška roditelja nastavnicima u štrajku.

“Hvala što i meni pomažete učiti moju djecu da ne spuštaju glavu, da ne šute onda kada treba podići glas. Ovo je najbolja lekcija koju dobivaju – boriti se za svoje dostojanstvo” – nizala je Mostova gradska vijećnica Grada Osijeka, a koja je i ranije bila poznata kao odvjetnica koja se sustavno bori za prava liječnika i vodi čitav niz sudskih procesa u njihovo ime protiv države.

“Sve će oni stići što se školskog gradiva tiče (a obzirom na zastarjelost sustava, možda je baš dobro da sve ne stignu!) Ne vrijedi što im se govori, oni gledaju kako se mi ponašamo, na koji način živimo, i iz toga uče. E ovih dana dobivaju jednu od vrijednijih životnih lekcija! Samo hrabro prosvjetari i hvala”- zaključila je Mišević, a što je pobralo broje simpatije u grupi.

Grupa je inače, sinoć, do pisanja članka, brojila iznad 69.000 članova u Hrvatskoj.

Facebook Comments