3. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Piližota jutros na tržnici dijelio zdravi doručak! A nije burek u vrećici :)

1 min read
Smisao tržnice pune života upravo je u ovakvim aktivnostima u kojima spajamo navike i potrebe kupaca s vrhunskim domaćim proizvodima! - veli dogradonačelnik.
piližota zdravi doručak

Nema burek! Nula 😉 Pecivo, kuhano jaje, jogurt i jabuka koje smo dijelili proizvodi su isključivo domaćih proizvođača, čime želimo promovirati lokalnu i regionalnu zelenu, odnosno eko proizvodnju. Ekološku osvještenost poticali smo i podjelom platnenih vrećica za kupovinu – napisao je osječki dogradonačelnik Boris Piližota na Facebook-u uz objavu fotografija s osječke tržnice, a gdje jutros bio u sklopu porgrama obilježavanja Dana grada Osijeka, dijeleći zdravi doručak sugrađanima.

Promocija domaćih proizvođača hrane na užurbanom sjecištu putova brojnih sugrađana – ukratko bi se ovako mogla opisati akcija podjele porcija zdravog doručka posjetiteljima naše tržnice, što je i dio programa Otvorenih vrata grada koji se odvija prigodom skorašnjeg rođendana Osijeka – naveo je nadalje Piližota, zaključujući…

Smisao tržnice pune života upravo je u ovakvim aktivnostima u kojima spajamo navike i potrebe kupaca s vrhunskim domaćim proizvodima!

Foto: Facebook

Facebook Comments