28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Domaće je IN! Glumica i dogradonačelnica prave čvarke, vijećnik ‘mlati’ orahe!

2 min read
Marija Krpan iz Drugo ime ljubavi, odnosno Katarina Šestić, pravila/topila je čvarke. Isto je činila i HNS-ovka i dogradonačelnica Osijeka Žana Gamoš, a gradski vijećnik Kristijan Šimičić, iz političke opcije Biraj bolje, sa ženom je odlučio 'mlatiti' orahe, veli sve do Božića :)
šimičić gamoš šestić

Kakav je Vaš vikend? Poznati Osječani pohvalili su se na Instagramu domaćom radinosti! Orasi i čvarci su IN! 🙂

Marija Krpan iz Drugo ime ljubavi, odnosno Katarina Šestić, pravila/topila je čvarke. Isto je činila i HNS-ovka i dogradonačelnica Osijeka Žana Gamoš, a gradski vijećnik Kristijan Šimičić, iz političke opcije Biraj bolje, sa ženom je odlučio ‘mlatiti’ orahe, veli sve do Božića 🙂

– Žena, sjekira, čekić i kolica oraha. Rok nam je do Božića i početka pečenja kolača – piše gradski vijećnik grada Osijeka Kristijan Šimičić na Instagramu, uz fotografiju za trpezrijskim stolom i navedenom ‘opremom’.

– Jel’ uopće potreban opis za ovu fotografiju? – evidentno oduševljeno, s obzirom na ‘story’ još jasnijeg sadržaja, na Instagramu uz fotografiju čvaraka piše i Katarina Šestić, lijepa glumica iz naše okolice, no kojoj je Osijek profesionalno ishodište.

Da čvarci ne moraju nužno utjecati na figuru, a u umjerenim količinama, svjedoči i dogradonačelnica Žana Gamoš. Ona je proslavila 40. rođendan na svinjokolji.

– Nema ljepšeg rođendanskog poklona za 40-ti od druženja uz obitelj i prijatelje s kojima je rođendanski ‘kolinje party’ nikad bolji! Nazdravljam s vama za nove pobjede i uspjehe, dobru klopu i još bolje prijatelje.
Živjeli dragi moji! – piše Žana Gamoš uz zdjelu čvaraka u ruci.

Inače, Katarina Šestić glumu je ‘kovala na Akademiji u Osijeku, a gdje nam je došla iz Županje. Gledatelji su je već ranije imali prilike vidjeti u brojnim ulogama u kazalištu, napose Vinkovcima, ali i Požegi, uprizorila je i Crvnekapicu u predstavi GK Joza Ivakić iz Vinkovaca, no šira hrvatska javnost gleda ju od ove godine u seriji Drugo ime ljubavi kao mladu Mariju Krpan.

Žanu Gamoš znate jako dobro, a Kristijan Šimičić je političar i poduzetnik iz Osijeka, odskora doktor znanosti.

Foto: Instagram

Facebook Comments