19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Parking stranica’ na Facebook-u u samo 48 sati dobila 6 ‘fotki’ parking ‘majstora’ iz Osijeka!

1 min read
Do sada u 'kolekciji' imaju i više od 15.000 fotografija iz svih krajeva Hrvatske, a gdje nimalo ne zaostaje i naš Osijek.

Parkiram kao idiot, stranica na Facebook-u, ima i više od 44.000 pratitelja, a gdje isti anonimno ‘dobace’ na dnevnoj razini fotografije iz svoga grada, gdje su pronašli ‘devijaciju’ u parkiranju.

Do sada u ‘kolekciji’ imaju i više od 15.000 fotografija iz svih krajeva Hrvatske, a gdje nimalo ne zaostaje i naš Osijek. Štoviše, u posljednjoj kolekciji koju su objavili unazad 48 sati, čak 6 ‘majstora’ je iz Osijeka, ili s osječkim registarskim oznakama ili na osječkim prometnicama, odnosno parkiralištima.

“Molbu/zahtjev za brisanje registracije pojedinog automobila na slici pošaljite PRISTOJNO u inbox, inače slika i registracija ostaju.
Također, potrebno je napomenuti da kod kolekcija ponekad brišemo pojedinu sliku ukoliko je očito da je vlasnik tagiran u komentarima” – pojasnili su na stranici svoja pravila ponašanja i zaključili…

“Inače, automatski sakrivamo tablice samo u slučaju diskutabilne situacije, u slučaju da se ‘opis slike’ ne vidi jasno na uslikanoj slici, kod bilo kakve prikazane “jače” nesreće (upad u tračnice i/ili poljubac kod parkiranja nije jača nesreća) i kod nekakve zanimljivosti”.

Foto: Facebook

Facebook Comments