1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vatrogasci na prometnoj nesreći vozila u kojem je bilo dvoje djece! Sve prošlo O.K.

1 min read
Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 15,57 sati primilo je dojavu da se dogodila prometna nesreća i da je potrebno spasiti ozljeđene osobe iz vozila
Prometna-nesreca-12.12.2019-2

Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 15,57 sati primilo je dojavu da se dogodila prometna nesreća i da je potrebno spasiti ozljeđene osobe iz vozila – javlja priopćenjem JPVP Osijek. OsijekExpress, nadalje, neslužbeno doznaje kako OHBP nije do 19 sati primio niti jednog sudionika niti jedne prometne nesreće, što sugerira da su svi iz ove situacije prošli dobro, a što je naposljetku potvrdila usmeno i policija, dodajući da je riječ o lakšoj prometnoj nesreći bez ozlijeđenih osoba.

Na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 7 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli su sudionike prometne nesreće izvan vozila. U osobnom vozilu nalazilo se dvoje djece nad kojima su djelatnici HMP izvršili pregled. Budući da je iz teretnog vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći istjecala tekućina, preventivno smo djelovali na površinu kolnika s prahom za početno gašenje požara – vele vatrogasci u priopćenju i zaključuju… Nakon preventivnog pregleda radi sprječavanja pojave požara na oba vozila su završili intervenciju.

Riječ je, inače, o Gundulićevoj ulici u Osijeku.

– Dva vozila u Gundulićevoj ulici u Osijeku su sudjelovala u prometnoj nesreći. Očevid je napravila Postaja prometne policije. Riječ je o lakšoj prometnoj nesreći bez ozlijeđenih osoba – kazao je glasnogovornik PU OBŽ Zoran Kon.

Tekst: JPVP Osijek & OsijekExpress.com

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments