19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pernar danas u Osijeku: Prosvjedovao protiv 5G mreže, 5 puta ‘lajvao’, dijelio letke, razgovarao s građanima…

1 min read
Ivan Peran prvi je 'lajv' poveo prijepodne hodajući gradom, a približno dva sata dijeleći letke i razgovarajući s ljudima, uz istovremeno odgovaranje i na pitanja koja su gledatelji postavljali u prijenosu.
ivan pernar

Ivan Pernar je danas boravio veći dio dana u Osijeku. Predsjednički kandidat SIP-a, odnosno Stranke Ivana Pernara, dakle on osobno, proveo je osječki dan vrlo radno, a gdje je najveći dio boravka bio uživo prenošen putem Facebook-a.

Ivan Peran prvi je ‘lajv’ poveo prijepodne hodajući gradom, a približno dva sata dijeleći letke i razgovarajući s ljudima, uz istovremeno odgovaranje i na pitanja koja su gledatelji postavljali u prijenosu.

Prošao je gradom od Trga Slobode, Trga Ante Starčevića, promenadom…

Malo zatim, uprizorio se i na ranije najavljenom prosvjedu u Osijeku protiv 5G mreže, gdje se sa svakim ponaosob pozdravio i rukovao, budući da okupljanje nije bilo masovno. Štoviše, odaziv je bio vrlo mali. Pa ipak, vrijedi kazati da svaki od ta dva prijenosa uživo ima više desetaka tisuća pregleda. (28.000, 22.000 do 20 sati).

Razgovarao je i s građaniam o tome kakvu zemlju žele imati, da bi naposljetku bio moderatorom dijaloga s dvije majke, čija djeca, tvrdi Pernar, imaju autizam kao posljedicu cijepljenja.

Sve o čemu je Pernar govorio možete pogledati na njegovom profilu, odnosno u ovdje prenešenim video zapisima.

Foto i video: Facebook (Ivan Penar) (screenshot)

Facebook Comments