28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jeste li znali – Sandra Lončarić rukometašica? Kao mlađa, osječka glumica ‘tukla’ po rukometnim terenima

1 min read
Energična, sposobna, ali i damski nježna Sandra Lončarić je u mladosti igrala rukomet u Našicama, i nekad i danas ponešto grublji sport, a gdje se djevojke, kao i dečki, prilično znaju 'potući' u duelima, bez obzira stajali u obrani ili napadali.
sandra rukomet

Lijepa osječka glumica Sandra Lončarić, nekoć Našičanka, a za kojom su brojne kazališne, televizijske i filmske uloge, glumica koju je i međunarodni egipatski filmski festival pozvao u svoj žiri, figuru je kao mlada ‘tesala’ sportom.

A to je ono najzabavnije! Energična, sposobna, ali i damski nježna, Sandra Lončarić je u mladosti igrala rukomet u Našicama, i nekad i danas ponešto grublji sport, a gdje se djevojke, kao i dečki, prilično znaju ‘potući’ u duelima, bez obzira stajali u obrani ili napadali.

I ne bismo za to nikada saznali da nije Instagrama i Sandrine objave na ‘storyju’, a koji svjedoči kako je glumica bila dijelom obilježavanja 60. obljetnice RK Nexe Našice, kluba koji je, pod drugim imenom, RK Partizan prvi puta 60-tih godina oformio i žensku ekipu. Tako je Sandra igrala rukomet za žensku ekipu – ŽRK Našice.

Kakva je bila? Čega god se uhvati – najbolja! 😉

Inače, Nexe danas nema žensku ekipu, ali planira se njezino osnivanje, ponovno okupljanje. Veteranke bi svakako imale kakav dobar savjet 🙂

Foto: Instagram

Facebook Comments