30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Lopovske inovacije: Provale u aparate igre na sreću i nova iznuda zbog golišavih fotografija!

1 min read
Lopovi inoviraju stalno! Još je jedan naš 'pao' pod ucjenom s eksplicitnim fotografijama, a imamo i novost - provale u aparate za igru na sreću.
aparat za igru na srecu kasino

Lopovi inoviraju stalno! Još je jedan naš ‘pao’ pod ucjenom s eksplicitnim fotografijama, a imamo i novost – provale u aparate za igru na sreću.

Policija javlja…

PROVALIO U APARATE IGRE NA SREĆU

Nepoznati je počinitelj tijekom noći 15. na 16. prosinca u Ulici Josipa Reihl-Kira u Osijeku, provalio prozor ugostiteljskog objekta, nakon čega je provalio u aparat za igre na sreću iz kojeg je ukrao više tisuća kuna. 

Tragamo za nepoznatim počiniteljem. 

U noći s 15. na 16. prosinaca u Ladimirevcima, nepoznati počinitelj provalio je vrata skladišta ugostiteljskog objekta te potom provalio u aparat za igre na sreću, iz kojeg je ukrao nekoliko stotina kuna.

Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

IZNUDA NA DRUŠTVENOJ MREŽI

Nepoznati je počinitelj u ožujku putem društvene mreže stupio u kontakt s 49-godišnjim hrvatskim državljaninom. Nakon što je 49-godišnjak poslao fotografije eksplicitnog sadržaja, počinitelj mu je zaprijetio da će fotografije učiniti dostupnim drugim osobama ukoliko ne uplati novac. Na račun nepoznate osobe u inozemstvu 49-godišnjak uplatio je nekoliko stotina kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments