18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kristina Kuzmič: Porodim Te ja na pozornici. Problem riješen :)

1 min read
- Toliko sam tužna. Dolaziš u moj grad doslovno 5 dana prije mog termina poroda. Tako da je ne mogu doći - napisala je jedna od obožavateljica Kristne Kuzmič.
kristina kuzmič

– Toliko sam tužna. Dolaziš u moj grad doslovno 5 dana prije mog termina poroda. Tako da je ne mogu doći – napisala je jedna od obožavateljica Kristne Kuzmič uoči njezinog nastupa na proljetnoj turneji.

Ponijeti ću rukavice i poroditi Te na pozornici tijekom ‘show-a’. Vidiš? Problem riješen – uzvratila je Kuzmič i nasmijala mnoge na Instagramu, gdje ima približno pola milijuna pratitelja, dočim ju na Facebook-u prati još 2 mil.

Kristina Kuzmič, osječka i hrvatska, danas američka i globalna influencerica, čija su tema djeca, njihov odgoj, roditeljsko ‘mjesto pod suncem’ sa svim obvezama, kao i ranije kulinarske vještine, sklona je dijalogu s pratiteljima i pošalicama, a koje ne vrijeđaju nikoga.

Upravo je završila knjigu, ali i jesensku turneju američkim gradovima, a uskoro ju nastavlja proljetnom etapom. Kreće od 16. veljače i kalifornijskog San Diega, preko Philadelphije, Baltimorea…, sve do St. Louisa.

Foto: Instagram

Facebook Comments